1458763_10152004195956427_2117463866_n

GRØD

Boghvedegrød, Byggrød, Havregrød, Risengrød, Øllebrød, Speltgrød osv. Grød har grød.

Iværksætterne Martin og Daniel var henholdsvis 21 og 23 år da de startede Grød.

 

Beliggenhed.

- Grød åbnede efteråret 2011 på Jægersborggade 50, Kbh N og i april 2013 åbnede de endnu en i Torvehallerne hal 2 stade A8.

 

Stedet.

- Torvehallerne er fantastiske som jeg tidligere har nævnt det i indlægget fra Bottega della Pasta.

Der er et par siddepladser lige ved Grød. Udover disse er der siddepladser udenfor mellem Torvehallerne.

 

Maden.

- Grød er hos mig enten havregrød eller risengrød/risalamande, men efter besøget hos Grød i Torvehallerne har jeg fået lyst til at udvide min grød horisont.

Jeg fik grøden bestående af bygotto(perlebyg) med pulled pork og coleslaw til 65kr. For 10kr ekstra kan man få 30% ekstra. Det er en gedigen portion til pengene. Måske er det derfor de 30% ekstra bliver kaldt en håndværker portion.

Jeg var skeptisk over grødretten med gris og grønt, men det blev gjort til skamme. Grøden var der bid i, saucen var fløjlsblød, grisen var mør med smag af lakrids og coleslaw var vend i 38% creme fraiche(tror jeg). Det var fantastisk!

Jeg ved godt at det lyder vildt, men jeg sammenlignede det med en grød med hanehjerter og kalvetunge jeg engang fik på Kadeau København, hvilket er en af de mest smagfulde retter jeg til dato har prøvet.

1394909_10152415343044012_651048737_n

 

Slut evt. af med en dessert grød bestående af æble, vaniljegrød med flødeskumskyr og brændthvidchokolade og havre. Det lyder lækkert.

Hvorfor.

- Fordi Grød er sundt, billigt og fordi de her virkelig kan finde ud af at lave grød. Det er et besøg værd for at blive opdateret på hvad grød virkelig er.

Sammenligningen med en ret fra michelin restaurant, Kadeau, kunne også være incitament til at prøve Grød.

 

Åbningstider Torvehallerne:

Mandag – Torsdag: 07.30-19.00
Fredag: 07.30-20-00
Lørdag: 10.00-19.00
Søndag: 10.00-17.00

Se hjemmesiden her.

 

Leave a Reply