1527940_10152526775709012_2041856216_n

Madklubben (Vesterbro)

Madklubben er det nye Jensens Bøfhus.

I dette indlæg er det positivt ment, men jeg korser mig hver gang jeg går forbi en af de mange Jensens Bøfhus restauranter. Vælg noget andet for guds skyld! Vælg f.eks. Madklubben.

 

Det er længe siden jeg selv har været på Jensens Bøfhus, men dengang de åbnede var de super cool. En frokost ret med kød, kartofler og lækker sauce for 49kr. Det var billigt og smagte godt. De kører stadig med kampagner og rimelige priser, men der er kommet så enormt mange bedre alternativer og Madklubben er bestemt et sådant.

 

Madklubben har et super koncept med bookede borde fordi de laver god mad, gode portioner og til en pris som gør det muligt at spise ude også i hverdagen.

Konceptet er enkelt. Første ret koster 100kr og derefter koster hver ekstra ret 50kr. Dvs. at 3 og 4 retter koster henholdsvis 200 og 250kr. Det er en skarp pris.

 

Beliggenhed.

- Madklubben har 7 restauranter, hvoraf jeg har prøvet Madklubben Vesterbro og Madklubben Grill Tivoli. Der ligger yderligere et par stykker i Kbh K, så det bør være muligt at finde en restaurant hvis du er i København. De 7 restauranter har tilsammen plads til en mindre landsby!

Madklubben Vesterbro ligger som navnet antyder og det i sig selv er hipt. Vesterbro er cool. Derudover ligger Madklubben Vesterbro tæt på gode cocktailbarer såsom, Duck and Cover, Lidkoeb og lige rundt om hjørnet ligger en af byens bedste gader, Værnedamsvej. Er du til noget andet er Istedgade heller ikke langt væk.

 

Stedet.

- Madklubben Vesterbro er stor. Der kan sidde nogle hundrede gæster plus det løse. Indretningen er lys, men belysningen dunkel. Det giver en intim stemning på trods af mængden af besøgende.

Inden for døren bliver du taget imod og placeret ved en af de mange borde. Der er også mulighed for at sidde ved baren med udsigt til køkkenet. Det er fint særligt hvis man lige dumper forbi og har lyst til en simre-ret eller en skøn burger(begge dele kan fåes for en hundl).

Om sommeren er de lange træbænke udendørs foran glasfacaden geniale. Tag en velkomstdrink, en cigaret(e) eller vinen mellem retterne med ud og nyd/oplev Vesterbros boblende atmosfære. Muligheden for en sludder med det modsatte køn er tilstede hvor der er skøn mad, dejlige drikke og god stemning.

Det er et fedt sted og jeg kører ofte forbi facaden og glæder mig over at der alle ugens dage er rigtig mange gæster. Fredag og lørdag er der max knald på.

 

Personalet.

- Madklubben har smilende, positive og unge mennesker ansat til at servicere kunderne. Det er med til at holde omkostningerne nede som de selv meddeler. Dvs. at de sommetider ikke er helt så skarpe som på andre restauranter med lignende god mad og indretning, men til gengæld er prisen lav.

Indstil dig på at servicen ikke er knivskarp og du vil få en rigtig skøn oplevelse.

 

Mad + Drikke.

- Alt fra charcuterie, suppe, tartar, risotto, lam, rib-eye, bearnaise, helleflynder, is, tærte og choladekage har jeg spist på stedet. Tjek deres fede hjemmeside for menuen her.

Jeg har altid syntes det var enormt billigt, men er man kræsen bør man tjekke menuen inden besøget eller indstille sig på, at besøget kan blive væsentligt dyrere end de 3 retter for 200kr.

På Madklubben har de 2-3 retter at vælge imellem til forret og hovedret som indgår i ovenstående pris. De har dog yderligere retter hvorpå der er et tillæg. Tillægget er alt fra 50-150kr pr. ret.

Husk altid at bestille den store dessert til 100kr. Så får du 3 hele desserter til samme pris som 2 koster.

Drinks fås for rørende 50kr, pilsner fra 35kr og bobler fra 50kr. Drikkevarerne er særdeles rimelig prissat.

 

Hvorfor.

- Fordi Madklubben har skabt rammerne til et restaurantbesøg alle ugens 7 dage og fordi du kan.

 

Åbningstiderne på VesterbronX

Mandag til søndag 1730-2400. Køkkenet lukker kl. 2200.

 

Se deres suveræne hjemmeside her

Slutteligt et lille udsnit fra en skøn frokost hos Madklubben i Tivoli

 

Og ja. Blog billedet er taget fra Madklubben i Tivoli!

 

One Response to “Madklubben (Vesterbro)”

 1. Madklubben

  Kære Daniel.

  Mand, hvor bliver vi glade for at falde over sådan en skøn anmeldelse! Vi er vildt taknemmelige for, at du har taget dig tid til at skrive så fint et indlæg om Madklubben – mange tak for det!

  Vi vil glæde os til at se dig en anden gang på én af restauranterne, som nu tæller otte styks. I morgen åbner vi nemlig Madklubben Bellevue på Strandvejen.

  Vi ses!

  Bedste hilsner
  Anne Mette Hancock
  Webredaktør
  http://www.madklubben.dk

  Svar

Leave a Reply