1384842_10152349701784012_1949285230_n

STICKS ‘N’ SUSHI

Københavns bedste sticks & sushi.

 

Beliggenhed.

Eventyret begyndte med den første restaurant i Nansensgade 59, Kbh K, tilbage i 1994. Restauranten ligger der stadig, men oveni er der kommet 10 restauranter. Restauranterne ligger primært i København, men Lyngby, Hellerup, Rungsted og London er også kommet til.

Jeg har været flere af stederne i Dk og min favorit er restauranten på toppen af Tivoli Hotel på adressen, Arni Magnussons Gade 2, 1577 Kbh V.

 

Stedet.

- Træd ind på Tivoli Hotel hvor servicen er i top og ligeså er indretningen. Tag elevatoren til toppen og gå ind i en fantastisk restaurant der kan tilbyde mere end de fleste.

Om sommeren er det svært at anbefale andet end den kæmpe store terrasse med view over København. Du kan se helt til Malmø, hvor Skandinaviens højeste bygning, Turning Torso ligger.

Solnedgang sikke et syn.
Solnedgang sikke et syn.

På alle andre tidspunkter end om sommeren vil jeg anbefale at begynde med en tur i gyngerne ved baren. Gyngerne er sjove for børn, på en date eller som start på en romantisk aften. Baren laver adskillige velsmagende japansk inspirerede cocktails.

1380862_10151954341511427_1053183561_n

 

Efter en cocktail og gyngerne synes jeg bedst om at sidde i den japanske afdeling, hvor skoene skal af og du sidder med benene i et hul i gulvet. Det lyder ukomfortabelt, men er det bestemt ikke.

 

Mad og drikke.

- Menukortet rummer alt mellem himmel og jord, så derfor anbefaler jeg en af deres menuer. Med en menu får du variation, mest for pengene og du kan altid spæde op med lige præcis din yndlingssushi, som hos mig er Hells Kitchen Roll.

I de store menuer er der både spyd, sushi og tit sashimi, som er små bidder eller tynde skiver råt kød, især fisk. Sashimi er en kongespise.

Udover lækker, sund mad som ligger godt i maven er det en fornøjelse, når serveringerne kommer på bordet. Her er der virkelig tænkt nogle tanker og maden fremstår så appetitlig som overhovedet mulig.

Er du eller din bedre halvdel ikke til sushi findes der lækre salater og masser af spyd som f.eks. mørbrad, kammusling, asparges med bacon, gedeost, kyllingekødboller osv. Deres spyd er ekstremt lækre.

Til maden passer alt fra vand, let rødvin, hvidvin og champagne til en stor japansk øl som f.eks. Sapporo på 650ml.

 

Hvorfor.

- Fordi København også skal opleves fra toppen både hvad angår sushi, udsigt og service.

 

Åbningstiderne varierer fra sted til sted så tjek deres hjemmeside her.

 

Leave a Reply